Japansk tapas

Tapas er et spansk ord, der dækker over en række små retter,
som kan bruges til appetitvækkere eller sættes sammen til et stort måltid. Der er mange lande i verden, som har tapas retter, men typisk har det et andet navn, anderledes smag, eller laves med baggrund i den lokale madkultur.

Japansk tapas hedder “Izakaya” og i Indonesien kalder man det “rijsttafel”.
I Spanien og Japan nydes tapasretterne som oftest i baren med en kold fadøl eller anden drink, mens man i Indonesien spiser “rijsttafel” som et måltid.

Dini’s tapasretter er en blanding fra det japanske og indonesiske køkken, hvor smagen er autentisk, men ikke traditionel.
Du vil opleve en masse spændende smagsvarianter, hvis du bestiller vores blandede tapasmenu. De japanske tapasretter har en dejlig mild smag, med typisk basisingredienser som soya, mirin, miso eller dashi fiske fond. Den indonesiske tapas derimod, er mere kraftig og stærk, da der bruges ingredienser som chili, galangalrod, løg, ingefær, kokosmælk, osv.

Vores tapas er á la carte. Du vælger frit fra retterne på menukortet og bestem- mer selv hvor mange retter du vil have. Du bestemmer også om de skal serveres enkeltvis eller alle retter samtidig.

Vi anbefaler 3 - 4 tapasretter per personer til hovedret.

bubblemedia