Dini's Ristaffel

The one and only in Denmark!

Moderne Indonesisk Tapas Menu 

Torsdag - Lørdag 

Pris per person 349,- (min. 2 personer)

Rijsttafel er et hollandsk navn, som kan oversættes til ”risbord”. Det er et omfattende indonesisk måltid med essentielle elementer fra det hollandske-indonesiske køkken.

Indonesien var en hollandsk koloni fra 1800 til 1949, Rijsttafel opstod i dette tidsrum for at fremvise en festlig og officiel banketform, der skulle repræsentere det indonesiske øhavs multietniske natur. Retten blev sammensat af elementer fra mange af Indonesiens fjerntliggende regioner.

Rijsttafel blev bragt tilbage til Holland af tidligere kolonister, eksil indonesere og indoeuropæere (eurasere), efter at Indonesien fik sin uafhængighed i 1945. Rijsttafel blev fortrinsvis populær blandt hollandske familier med koloni rødder.

Rijsttafel er en ny ret i Danmark, og Dini's er det eneste sted i hele Danmark, hvor du kan nyde denne hollandsk-indonesiske køkkenarv.

Book et bord

*Venligst bemærk, at alt vores mad er lavet fra bunden og tilberedningen først går i gang fra bestilling

*Hvis I skulle være i tidspres, have allegi eller andet, kontakt venligst personalet og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme Jeres behov. I så fald ring venligst i god tid.

 

 

 

bubble