Om

Dini’s er en lille familievenlig restaurant med take-away. Her kan der hyggesnakkes, mens der nydes autentisk japansk og indonesisk, samt fusionsmad. Hos Dini’s er restauranten indrettet med hyggelig dæmpet belysning og moderne asiatisk design-kunst.

Der er flotte fritbelagte sten og abstrakte malerier af indonesiske kunstnere på væggene, komfortable bænke med puder, samt behagelige stole med armlæn. Vi forsøger at skabe en indbydende borddækning, med service fra en japansks glaskunstner bosiddende på Bali. Du kan derfor trygt læne dig tilbage og nyde den afslappede og hyggelige atmosfære, mens du venter på din mad, som bliver serveret af det smilende personale.

Restauranten ligger i hjertet af Horsens by, det så kaldte latinerkvarter, som er byens absolut hyggeligste område. I området finder du størstedelen af byens dejlige cafe´er og restauranter. Restauranten tilbyder gratis Wi-Fi, baby puslebord og GRATIS PARKERING i baggården (se kørselsvejledning på kontakt).

Du er altid velkommen til at parkere din barnevogn, cykel eller bil i baggården, hvis du enten skal afhente take-away eller nyde maden i vores restaurant. I restauranten er der plads til 28-30 gæster og den kan efter aftale bookes til selskaber.

Læs artiklen fra Horsens Posten HER

Bemærk

  • Køkkenet lukket en halv time før lukkettid
  • Bord og take away bestilinger modtages gerne udenfor åbningstiden på tfl/sms. 42949695.
  • Take away skal afhentes i restauranten, I nærmeste fremtid vil der også blive mulighed for levering.
  • Bordreservation er nødvenlig
  • Især om weekenden og førbestillingen af maden er mulig for at forhinde lang ventetid.
  • Pga. travlhed i weekender på restauranten, bestil venligst inden kl.16 for forudbestilling/take away

Dini's personale

bubblemedia