Om vores mad

Dini’s har rødder i det japanske og indonesiske køkken. Vi tilbyder sushi-menuer, små portioner af japanske og indonesiske hapsere, varme retter som suppe, grillspyd, risretter m.m.

Alle vores retter laves frisk hver dag, men i begrænset omfang. Så det kan forekomme, at en eller flere retter er udsolgt. Det er vores målsætning altid at yde en god madoplevelse med et varieret menukort og familievenlige priser. Vores japanske tapas-izakaya og grillspyd-yakitori er et godt valg for dig, der gerne vil prøve lidt mere japansk mad ud over sushi.

Er du til chili og har brug for en ny mad oplevelse, kan du prøve en af vores smagfulde indonesiske chili-saucer og dips. Vi serverer vores indonesiske hapsere med forskellige chili saucer, dips og karry-retter eller satay med vores chili-peanut-sauce. Vi laver chili-retterne medium stærk. Men hvis du gerne vil have extra HOT chili, kan du bede vores tjener om friskmalet chilipasta. Med denne kan du selv justere din mad.

Du kan bestille enkelte af vores indonesiske retter som tapas, eller vælge vores rijstaffel menu, hvor køkkenet sammensætter menuen. Det giver mulighed for at prøve flere forskellige retter og kan nemt deles mellem flere personer.

Vi glæder os meget til introducere dig for vores dejlige mad med spændende smagsoplevelser og vores venlige service.

Velbekomme!

bubble